مقصود از روزی گوارا، دانش است . [امام باقر علیه السلام درباره این کلام خدای متعال «و ما آنها را از چیزهای گوارا روزی دادیم»فرمود]
 
سه شنبه 95 اسفند 3 , ساعت 6:1 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

پروژه پروژه دانشجویی نرم افزار مالیات شرکت ها در اداره دارایی با ER یک نمودار ای آر کامل می باشد که بر اساس استاندارد ها و اصول اصلی درس پایگاه داده طراحی و نوشته شده است.

تمامی موجودیت های پروژه دانشجویی نرم افزار مالیات شرکت ها در اداره دارایی با ER تا سطح 3NF نرمال سازی شده است و در آنها کلید های اصلی و خارجی مشخص شده و ارتباط بین جداول و موجودیت ها در نمودار ای آر رسم شده است. پروژه دارای نمودار ارتباط بین جداول ( ERD ) می باشد که در آن روابط یک به یک و یا یک به چند بودن جداول به طور کامل نمایش داده شده است.

نمودار پروژه دانشجویی نرم افزار مالیات شرکت ها در اداره دارایی با ER یک پروژه بسیار مناسب برای درس آزمایشگاه پایگاه داده می باشد.

توجه : پروژه پروژه دانشجویی نرم افزار مالیات شرکت ها در اداره دارایی با ER قابلیت باز شدن و ویرایش در نرم افزار آفیس ( Microsoft Office ) و نرم افزار ویزیو ( Microsft Visio ) را نیز دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ